0

Tangle Teezer – Bästa hårborsten och detangler brush

tangle teezer

 

Jag borstar håret morgon och kväll, kanske någon gång mitt på dagen med mina lilla svarta budget-hårborste som alltid ligger i väskan. Detta har jag gjort så länge jag kan minnas och jag har inte direkt tänkt mycket över det. Det har varit jobbigt att borsta, det har gjort ont, håret har blivit elektriskt och klistrat sig mot ansiktet. Håret har gått av, förlorat sin glans och blivit slitet. Men jag har aldrig tänkt över hårborsten. Jag har investerat i dyra schampon, inpackningar och serum. Jag har försökt föna håret mindre ofta, försökt använt mer exklusiva värdeskydd. Men jag har aldrig bytt ut min borste. Jag har kammat och kammat med min gamla svarta budget-borste av syntet, som jag ibland kört i diskmaskinen för att göra ren. Sedan testade jag hårborsten Tangle Teezer.

När jag borstar mitt hår med Tangle Teezer detangler brush känns det som jag ryktar en häst. Jag grabbar tag i håret och min Tangle Teezer glider igenom håret likt magi. Borstar och ryktar varje morgon och kväll, och ibland under dagen tillsammans med min Tangle Teezer. Jag kan knappt beskriva vilken skillnad Tangle Teezer har gjort för mitt hår. Sedan min frisör påpekade att mitt hår faktiskt är av riktigt bra kvalitet, men, att mitt hår blir slitet av borstning, öppnades mina ögon för att byta ut min hårborste till en Tangle Teezer. Inte behövde jag dyra schampon, inpackningar eller serum. Inte heller behövde jag minska på antalet gånger jag fönar mitt hår eller mitt värmeskydd. Jag behövde bara byta ut min hårborste till en Tangle Teezer, så att mitt hår inte skulle slitas och brytas av. Min frisör yttrade även orden att jag inte ens behöver klippa mig så ofta, om jag bara använder en Tangle Teezer hårborste. Magiskt!

Hårborsten Tangle Teezer har gjort vinter lättare. Medan jag surrar in min hals i en tjock halsduk av ull, tenderar mitt hår att bli en enda röra , fullt av knutar och trassel som är svåra att kamma ut. Här är Tangle Teezer räddaren i nöden. Inte behöver jag kämpa med mina gamla hårborste, med Tangle Teezer kan jag kamma ut knutarna och trasslet snabbt och smärtfritt, utan att håret blir elektriskt. För er som inte har provat att borsta ert hår med en Tangle Teezer – tänk om! Investera i denna magiska hårborste och upplev skillnaden. Prata med din frisör om din hårborste och prata om Tangle Teezer. Hårborsten Tangle Teezer finns i flera olika färger och passar perfekt att bära med sig i väskan. Tangle Teezer är en så kallad detangler brush, en hårborste som kan kamma igenom trassel utan att fastna i håret. Hårborsten Tangle Teezer kan användas både i vått och torrt hår och lämnar håret slätt, friskt och glänsande.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *