0

Marantz: Kungen av Hi-Fi

Om man vill att ens hem ska bli fulländat är man i behov av ett ljudsystem som imponerar. När helgen kryper sig närmare vill man ju nämligen kunna sätta sig ner och få uppleva en film på det sättet som det var menat. Ljudet ska vara storslaget och fantastiskt så att man verkligen kan leva sig in i filmens värld. Det är här Marantz kommer in i bilden. Deras produkter är sannerligen fantastiska inom detta område.

Vilka är Marantz?

Marantz är ett företag som erbjuder en lång rad olika ljudrelaterade produkter till mycket rimliga priser. Deras breda utbud är sannerligen imponerande, och den ljudkvaliteten som deras produkter har är någonting som går att skryta om. De har två olika serier av produkter som älskas av många svenskar runt i vårt avlånga land. ”The range” är en av dessa serier, och erbjuder flexibla val gällande systembyggnad så att det passar alla oavsett livsstil. Det finns även en ”Premium Serie” där de som uppskattar Hi-Fi verkligen kommer att finna någonting som faller dem i smaken.

En man vid namn Ken Ishiwata har dessutom lånat ut sitt namn till produktmodellerna KI. Ishiwata själv är en ljuddesigner som är älskad och respekterad världen över. Att se hans signatur på en Marantz produkt garanterar att denne är av högsta kvalitet.

hifi högtalare
Marantz fantastiska ljud

Marantz har full förståelse för att det perfekta ljudet ska kunna förmedla en viss känsla till lyssnaren. En film ska kunna berätta en historia som inte enbart visas upp i form av bilder, utan som även hörs i det storslagna ljudet. Det ska kännas i hela kroppen att man är med om någonting fantastiskt. Om de högtalare som man har inte är högkvalitativa är det inte möjligt att uppleva musiken såsom skaparen har avsett. En helt tyst film kan definitivt inte förmedla samma känsla som en storslagen orkester, och musik hjälper verkligen till när man vill kunna känna sig som en del av historien.

Även när det handlar om att dansa till musiken vill man verkligen känna av gunget och den bas som rör sig genom kroppen. De produkter som Marantz skapar ska alltid inte enbart erbjuda fantastiskt ljud, utan ska dessutom vara stilrena och snygga så att de passar i alla hem. Högtalare och ljudanläggningar handlar ju inte bara om att det ska låta bra, utan det måste även fungera med inredningen och se förträffligt ut.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *