0

Bostad i Vasastan

Nu är det äntligen dags att flytta! Just nu bor jag en bit utanför Stockholm i en förort och där har jag bott de senaste 15 åren och jag känner att det är äntligen på tiden att flytta någon annanstans. Jag gillar här jag bor nu och det finns ju såklart en anledning till varför jag flyttade hit men den anledning känner jag inte lika mycket för nu. För 15 år sedan flyttade jag hit för att jag ville bo i en storstad, det vill säga Stockholm men jag var inte riktigt redo för att bo i city. Jag kände att jag behövde ha lite lugn och ro men samtidigt kunna ta bilen eller åka kollektivt för att komma in till stan. Jag har haft en riktigt skön tid här men nu är det dags. Dags att flytta in mot stan! Jag har många bekanta som bor inne i stockholm stad och nu är det min tur. Jag ska nämligen flytta till en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Mitt inne i City. Det känns helt otroligt. Jag har varit så ivrig sedan jag fick beskedet och jag är väldigt taggad på att flytta till Vasastan.

Vasastan

Jag har besökt Vasastan otroligt mycket under mitt liv. Dels för att det ligger i Stockholm men även för att det är otroligt mysigt och god atmosfär. Vasastan är en väldigt hemtrevlig stadsdel i Stockholm men många små härliga restauranger i området. Det finns även en hel del mysiga caféer som lockar. I nog med det, det finns även shoppingmöjligheter! Det finns liksom lite av allt. Till och med om man är intresserad av konst så finns det ett konstmuseum. Som ni hör så är det ett otroligt härligt område att bosätta sig i. Min lägenhet i Vasastan ligger perfekt också så jag har nära till allt. Jag kommer ha väldigt nära till både Vasaparken och Odenplan, det kommer blir så underbart.

vasastan

Lägenheten

Lägenheten är en 2.a på 60kvm vilket är superskönt eftersom jag ska bo själv. Jag kommer alltså har en massa plats för mina grejer. Det blir ett kök, ett sovrum och ett vardagsrum med soffa, tv och ett litet matbord. Lägenheten har även en liten fransk balkong så jag kan titta ut över hela Vasastan. Bostaden har även diskmaskin, tvättmaskin och allt sånt som man behöver. Den är nämligen nyrenoverad så det är riktigt skönt. Jag har bott i många gamla lägenheter i mitt liv och det kan vara ganska störande ibland, när saker slutar fungera. Det tog lång tid inna jag fick denna lägenheten men efter lite tur och ett napp på Lägenheter Vasastan så gick det! Jag flyttar in om 3 veckor och jag längtar otroligt mycket. Det var allt för nu. Vi hörs snart igen!

 

 

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *