0

Min Billiga Festresa Till Magaluf Med All Inclusive

magaluf

 

Snart är det äntligen dags för min resa till Magaluf! Den första maj åker jag till hotell TRH Magaluf på Mallorca tillsammans med Sofia och Erica. Det ska vara det ultimata ungdomshotellet och vi bor bara 80 meter från stranden och 150 meter från fest och nattliv. Kan det bli bättre?

Jag har aldrig varit i Magaluf eller i Spanien, så det ska bli så roligt att dra på en riktig festresa dit. Vi bokade resan till Magaluf för några månader sedan och fick den till ett riktigt billigt pris. Eftersom vi var så tidigt ut med att boka fick vi en rabatt, som gjorde priset billigt och bra för oss studenter. I priset fick vi hotell, flyg tur och retur till Mallorca och guideservice. Resan är all inclusive, vilket betyder att vi har mat och dricka inkluderat under hela vår semester – dröm! Jag längtar till att bruncha tillsammans med tjejerna och att ha fri bar i poolen. Även om den lägenhet vi har bokat har kök, så får vi middag varje kväll på vårt hotell. Åh, jag bara älskar all inclusive resor och jag längtar så mycket efter att få åka.

Magaluf ska ha riktigt bra party. Först och främst så kommer vi ha egen DJ i poolområdet på hotellet, men sedan bor vi ju som sagt bara 80 meter från Magalufs partygata. Magaluf är ju som känt en riktig fest- och ungdoms-destination, så det var inte ett svårt val att vi skulle åka hit på vår studentresa.Det är första gången jag ska på charterresa också och jag längtar efter alla arrangemang vi har bokat upp oss på under resan på Mallorca. Först ska vi med en partybåt runt Magalufs kust och sedan på poolparty! Det är andra gången jag är på festresa. Förra året var vi i på ett all inclusive hotell i Ayia Napa och festade en vecka, vilket var så roligt. Jag kommer hålla er uppdaterade här på bloggen när vi kommit hem från vår resa till Magaluf!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *